Julkaise


Julkaise-välilehdellä voit julkaista sisällön tai ajastaa julkaisun myöhemmäksi. Heti suoritettava julkaisu tekee saman kuin työkalupalkin Julkaise-napin painaminen, myöhemmin suoritettava julkaisu julkaisee kaiken kyseisellä hetkellä sivulla olevan julkaisemattoman sisällön - paitsi listojen sisällöt. 


Peruuta julkaisu


Peruuta julkaisu -välilehdellä voi peruuttaa sisällön julkaisun heti, tai ajastaa sen myöhemmäksi. Kun sisällön julkaisu on peruttu, käyttäytyy se kuin sitä ei olisi ikinä julkaistu.


Poista


Poista-välilehdellä voi poistaa sivun tai sisällön (riippuen siitä, mitä on valittuna) tai ajastaa poiston myöhemmäksi. Valitsemasi sivu tai sisältö poistuu kokonaan kaikista kieliversioista, sivun ollessa kyseessä myös alasivut poistetaan kaikista kieliversioista. HUOM! Et saa enää palautettua sisältöä, joten käytä tätä toimintoa varoen!


Arkistoi


Arkistoi-välilehdellä voi arkistoida sisällön, tai ajastaa arkistoinnin myöhemmäksi. Arkistoidut sivut eivät näy valikoissa, arkistoidut uutiset eivät näy uutislistoissa ja arkistoidut sisällöt eivät näy sivuilla. Arkistoituihin sivuihin pääsee kuitenkin yhä suoralla url-osoitteella.