root.jpgJalustan valmislomakkeen asetuksissa voidaan määritellä, mihin sähköpostiosoitteeseen lomakkeen vastaukset lähetetään.

Lomakkeiden vastaukset tallentuvat lisäksi myös sivuston juuri-sivulle (ns. tilastosivu). Tämän sivun löydät sivuston rakenteesta kaikkien pääsivujen yläpuolelta.

Oikeasta reunasta löytyy Tilastot-otsikon alta linkki 'Lomakkeiden vastaukset'. Linkkiä klikkaamalla löydät kaikki sivustolle luodut lomakkeet, joiden kautta on vastattu.
Klikkaamalla lomakkeen nimeä, näet kaikki vastaukset. Voit myös tarkastella jokaista vastausta yksitellen.
Sivun alareunasta löydät linkin 'Imuroi CSV-tiedostona', jonka avulla saat vastaukset taulukkolaskentaohjelmaan.