1. Klikkaa vasemmasta yläreunasta 'Luo uusi'.
  2. Valitse avautuneesta ikkunasta 'Lista'.
  3. Lisää Hakuehdot-välilehdelle haluamasi liitetiedostot, eli klikkaa 'Uusi' ja valitse sisältöjenhallinnasta haluamasi liitetiedostot.
  4. Siirry Asetukset-välilehdelle.
  5. Valitse listan tyypiksi 'Liitetiedostot'.
  6. Valitse listan elementeille haluamasi järjestys. Alkuperäinen järjestys tarkoittaa järjestystä, jossa elementit ovat Hakuehdot-välilehdellä.
  7. Ryhmittely-kenttään voit valita 'Ei ryhmittelyä'.
  8. Näytettävä aika voi olla esim. julkaistu. Liitetiedostolistassa tällä ei ole merkitystä.
  9. Valitse arkistoidut tiedot -kentässä miten haluat näyttää arkistoiduksi merkittyjä liitetiedostoja.
    Näytä normaalisti = Arkistoituja sisältöjä ei näytetä.
  10. Siirry Perustiedot-välilehdelle ja anna listalle nimi Nimi-kentässä.
  11. Siirry Metatiedot-välilehdelle ja klikkaa 'Valmis'.
  12. Nyt voit liittää listan haluamaasi sisältöalueeseen. Muista julkaista lista ja varmista, että listalla olevat liitetiedostot on myös julkaistu.