Kun sivulle on lisätty lista (esim. uutislista tai käyntikorttilista), on siihen helppo lisätä sisältöä.

Uutisen lisäys:

1. Valitse koko sivu ja klikkaa ylhäältä vasemmalta "Luo uusi".
  2. Valitse avautuneesta ikkunasta "Luo uusi uutinen uutislistaan 'X'".
  3. Klikkaa "Muokkaa koko ruudulla".
  4. Kirjoita uutisen teksti.
  5. Kun teksti on valmis, klikkaa ikkunan oikeasta yläreunasta "Tallenna".
  6. Siirry Perustiedot-välilehdelle.
  7. Tarkista Nimi-kenttä. Nimi tulee näkyviin uutislistaan linkiksi.
  8. Siirry Metatiedot-välilehdelle ja klikkaa "Valmis".
  9. Julkaise lista, sekä teksti.

Käyntikortin lisäys:

1. Valitse koko sivu ja klikkaa ylhäältä vasemmalta "Luo uusi".
  2. Valitse avautuneesta ikkunasta "Luo uusi käyntikortti käyntikorttilistaan 'X'".
  3. Lisää käyntikortin tiedot.
  4. Lisää tarvittaessa kuva.
  5. Siirry Perustiedot-välilehdelle.
  6. Siirry Metatiedot-välilehdelle ja klikkaa "Valmis".
  7. Julkaise lista, sekä käyntikortti.